assortiment

yankee candle: 

Yankee Candle is een Amerikaans product. De gebruikte parfums zijn exclusief en volgens strikte receptuur voor Yankee Candle, zoveel mogelijk van 100% natuurlijke materialen, gemaakt. De kaarsen zijn gemaakt van eersteklas paraffine en doordrenkt van het hoogst mogelijke percentage geurolie. De lonten zijn van 100% katoen.

 Yankee Candle verdeelt de kaarsen in 5 geurgroepen: 

  • fresh
  • floral       
  • fruit
  • festive
  • food en spice                          

Bij Onje clonje hebben we een breed assortiment van Yankee candle zoals: large jar, medium jar, small jar, votive's, tart's en tealights enz...

JANZEN : 

De parfums van JANZEN zijn geboren uit een voorliefde voor de rijkdom die ervaren wordt tijdens het reizen over de wereld. Stilstaan bij de kleinere dingen in het leven, geuren van het ongewone en kleuren van het onbekende. Met onder andere geuren van Australisch sandelhout, Indische patchoeli, Chinese jasmijn of Franse rozen. De unieke formules van pure ingrediënten maken de producten van JANZEN tot een aanvulling voor iedereen. Bovendien zorgen ze voor een streling van de huid. Onze parfums en crèmes geven je een pure en ontspannen belevenis, oftewel pure moments of happiness.

Bridgewater:

Hou jij ook van lekkere geuren voor je huis?
Dan moet je zeker de huisparfum van de Bridgewater Candle Company proberen.
Je kunt bij Onje clonje terecht voor het totale aanbod geurzakjes, wax bars, roomspray's, geurkaarsen, Jar's en geurkaarsen van de Bridgewater Candle Company. Elke variatie's zorgt voor een heerlijke geur in je huis.

 

lampe berger:

Lampe Berger is voor iedereen die graag een persoonlijk tintje wil toevoegen in huis met een geparfumeerde sfeer en een decoratief object die past bij hun stijl. Met een grote verscheidenheid aan soorten, vormen, materialen en stijlen; de collectie van Lampe Berger heeft altijd een model te bieden voor ieder interieur.

Wij hebben een zeer uitgebreid assortiment.

 

treets bubble:

maak er een feestje van in bad met de nieuwe bruisballen van treets bubble ! Wij bij Onje clonje hebben een breed assortiment bruisballen in alle geuren/kleuren en maten.

 

millefiori

Millefiori Milano is een Italiaans bedrijf dat gespecialiseerd is in het combineren van fijne, exclusieve geuren in het juiste pallet. Dat zorgt voor originele en verrassende geuren die verspreid worden in diverse ruimtes.

Millefiori Milano’s missie is om uw wereld te parfumeren in stijl. Een unieke ervaring op basis van een speciale geurensensatie, een stijlvolle accessoire, een speciale ruimte: een setting van fijne ingrediënten die sfeer creëren en de persoonlijkheid weerspiegelen van de mensen die de geuren hebben gekozen.