Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen, Gepubliceerd in: Helmond-Noord

Als je binnen stapt bij Onje Clonje in Winkelcentrum de Bus aan het Nieuwveld in Helmond-Noord komen de heerlijkste geuren je tegemoet. En als de deur wat langer open blijft, geniet iedereen in het winkelcentrum mee. De zaak van Rini de Groot heeft niet voor niets deze naam!

Eenmaal in de winkel sta je snel versteld van het enorm uitgebreide aanbod producten die je huis heerlijk laten ruiken, gewoon omdat je er van wilt genieten maar ook om ‘nare’ huisluchtjes te laten verdwijnen.Zo verkoopt De Groot er geurkaarsen, geurstokjes, geurbranders met bijbehorende oliën en geurchips en diverse andere soorten geurverspreiders. En niet te vergeten de echte Eau de Cologne, waaraan de zaak zijn naam te danken heeft!

‘’Ik heb het altijd mooi gevonden, geurbranders en geurkaarsen”, vertelt De Groot. ‘’Heel spontaan heb ik in 2017 besloten een winkel met deze producten te openen. Ik heb voor De Bus gekozen, omdat ik uit Helmond-Noord kom. Iedereen verklaarde me voor gek. Maar ik heb me nooit druk gemaakt, had er meteen vertrouwen in. Mijn dochters vonden het maar niets, maar zijn nu helemaal verliefd op de producten die we verkopen”. En zij niet alleen, want het publiek weet Onje Clonje goed te vinden. ‘’Dankzij Facebook en mond op mond reclame, komen mensen nu van heinde en verre om een bezoekje te brengen aan onze winkel.’’

Het gaat ondertussen zo goed, dat Onje Clonje is verhuist naar het oude Blokker-pand in Winkelcentrum De Bus, Nieuwveld 49. De officiële opening heeft plaatsgevonden op zaterdag 16 maart 2019.

Mocht u verlegen zitten om ‘n lekker geurtje voor in huis, dan kunt u rustig binnen lopen. De winkel is bijna vier keer zo groot als voorheen en De Groot heeft er volop plannen voor. Een gedeelte van de zaak wordt een Italiaanse ijssalon, koffiezaak en chocolaterie. Dit gedeelte is uiteraard afgesloten van de geurwinkel maar wel makkelijk te bereiken via de andere ingang net om de hoek. ‘’Ook ben ik van plan naast alle geurproducten, woonaccessoires te gaan verkopen”, aldus de enthousiaste ondernemer, die naast Onje Clonje nog een zaak, nl. een borduurstudio voor b.v. bedrijfskledingheeft.

Merken die bij Onje Clonje worden verkocht zijn onder meer: Lampe Berger, Yankee Candle, Millefiori, en Janzen. In de nieuwe zaak zal ook het totaal concept van WoodWick te koop zijn.

OnjeClonje Helmond

Ons team:

Rini de Groot
Eigenaar

Kim
Verkoop